image

Dr. Stefan Lanka je v tejto oblasti kráľom. Je nemeckým biológom a virológom, ktorý pochopil, že sme boli oklamaní v ohromnom meradle, pokiaľ ide o povahu vírusu.

Na svete neexistuje jediná vedecká štúdia, ktorá by izolovala vírus a dokázala jeho existenciu v akejkoľvek vedeckej literatúre. To vyvoláva otázku, čo bolo v posledných niekoľkých desaťročiach v skutočnosti injekčne aplikované miliónom ľudí. Ani jeden vedec, imunológ, špecialista na infekčné choroby, alebo lekár nebol schopný vytvoriť vedecký základ a to nielen pre očkovanie proti osýpkam, ale ani pre akékoľvek očkovanie dojčiat, tehotných žien, seniorov a dokonca aj mnohých dospelých.

Čo vôbec vírusy sú a čo robia?

Štruktúry, ktoré možno charakterizovať ako vírusy, existujú v mnohých druhoch baktérií a v jednoduchých životných formách podobných baktériám. Sú to prvky spoločného života rôznych buniek u bežného bunkového typu, ktoré zostali nezávislé. Nazýva sa to symbióza, endosymbióza, ktorá vznikla v priebehu procesu kombinovania rôznych typov a štruktúr buniek. Nazýva sa to endosymbióza, vďaka ktorej vznikol súčasný typ buniek, z ktorých sa skladajú ľudia, zvieratá a rastliny...

Dôležité je, že vírusy sú súčasťou veľmi jednoduchých organizmov, napríklad rias typu confervacea, konkrétneho typu jednobunkovej chlorelly a mnohých baktérií. V takom prípade sa tieto vírusové komponenty nazývajú fágy.

Na rozdiel od baktérií v našich bunkách - mitochondrií, alebo baktérií v každej rastline - chloroplastov, ktoré nemôžu opustiť spoločnú bunku, pretože sú závislé na metabolizme spoločnej bunky, vírusy môžu bunku opustiť, pretože v bunke nevykonávajú žiadne zásadné úlohy pre prežitie. Vírusy sú teda súčasti buniek, ktoré odovzdali celý svoj metabolizmus spoločnej bunke a preto môžu bunku opustiť. Mimo spoločnú bunku pomáhajú ostatným bunkám tým, že prenášajú stavebné a energetické látky. Žiadna iná ich funkcia nebola nikdy pozorovaná.

Tie vírusy, ktorých existencia bola vedecky demonštrovaná, vykonávajú vo veľmi zložitých procesoch interakcií rôznych buniek pomocnú a podpornú a v žiadnom prípade nie deštruktívnu funkciu. Aj v prípade chorôb nebola v skutočnosti nikdy ani v chorom organizme, ani v telesnej tekutine pozorovaná, alebo izolovaná štruktúra, ktorú by sme mohli charakterizovať ako vírus. Tvrdenie, že existuje nejaký vírus spôsobujúci chorobu, je priehľadný podvod, fatálna lož s dramatickými následkami.

Prečo sa teda stále udržuje názor, že existujú vírusy spôsobujúce ochorenie?

Protagonisti-praktici školskej medicíny potrebujú paralyzujúci, ohlupujúci a deštruktívny strach z iluzórnych vírusov, spôsobujúcich choroby, ako ústredný základ pre svoju existenciu. Preto, aby mohli ublížiť mnohým ľuďom očkovaním, aby pre seba vybudovali klientelu chronicky chorých a chorľavejúcích objektov, ktoré si nechajú páčiť čokoľvek, čo im je vykonávané. V konečnom dôsledku všetci im vytvárajú miliardové zisky.

Môže sa vírus preniesť zo zvieraťa na človeka, alebo z človeka na človeka?

Vírus je špeciálne tvorený vaším telom za účelom liečenia prostredníctvom exkrécie a likvidácie toxínov. Podľa tohto nového spôsobu chápania je vírus špeciálne vytvorený pre bunku, skupinu buniek alebo orgán, takže vírusy ani neprechádzajú naprieč orgánmi, nieto ešte aby prechádzali z jedného ľudského tela na druhé!

Teória zárodkov vs. teória terénu

Boli dve konkurenčné teórie, ktoré ovplyvnili myslenie v mnohých odboroch (medicína, biológia a mnoho ďalších): teória zárodkov a teória terénu- teória hostiteľa. Začalo to v 19. storočí vo Francúzsku, keď Louis Pasteur presadzoval teóriu zárodkov (svet je plný patogénnych zárodkov, mikróbov, baktérií atď., ktoré vás môžu nakaziť, ak máte dosť smoly).

Antoine Bechamp a Claude Bernard presadzovali teóriu terénu, (mikróby sa môžu meniť z jedného typu na iný v závislosti na krvi alebo tkanive, v ktorom sídlia).

Pasteur (rovnaký muž, po ktorom je pomenovaná pasterizácia) vyhral a teória zárodkov sa stala z týchto dvoch teórií prevládajúcou filozofiou. To malo nešťastný vplyv, pretože to spôsobilo, že sa ľudia viac boja svojho prostredia a sú náchylnejšie k propagande Big Pharmy (sme tu, aby sme vás ochránili; len si vezmite svoje lieky a vakcíny a všetko bude v poriadku). Tiež to viedlo ľudí k tomu, aby prevzali menšiu zodpovednosť za svoj vnútorný terén a to vďaka zlým stravovacím návykom a životnému štýlu, čo znamená oslabeného hostiteľa a oslabený imunitný systém – čím sa stávajú náchylnejšími k chorobám.

Lenže čo keby sme to mali nastavené zle? Čo keď je oveľa dôležitejšie klásť dôraz na svoju vlastnú silu, zdravie a vnútorný terén, než sa báť možných zárodkov, vznášajúcich sa všade okolo, ktoré by vás mohli zabiť? Čo keď celá táto koronavírusová kríza spôsobuje, že všetci majú OCD (obsedantne kompulzívnu poruchu), strach z každého povrchu, boja sa základného a prirodzeného ľudského kontaktu, že zabudnú na svoju vnútornú silu a zabudnú na silu svojho črevného mikrobiómu a imunitného systému.

Význam jódu a kyslíka uprostred koronavírusovej krízy

Jód je veľmi dôležitý minerál, jediný halogén, ktorý telo potrebuje. Pokiaľ ho však nemáte dosť, telo siahne po chemicky podobných prvkoch (ostatných halogénoch: fluór, chróm a bróm), ktoré sú všetky toxické. Nachádzajú sa v zubných pastách, v spomaľovačoch horenia aplikovaných väčšinou v kobercoch a sedačkách. Ak ich máte príliš veľa, ochoriete. Všimli ste si, ako niektoré národy na všetko striekajú chloridové bielidlo v reakcii na údajný smrtiaci vírus a tak vás vystavujú viac chloridu? Ďalej vašu absorpciu jódu ovplyvňuje frekvencia 6 GHz (používaná v mnohých bezdrôtových telefónoch, routeroch a ďalších zariadeniach). Jedným z príznakov nedostatku jódu sú dýchacie ťažkosti (tiež príznak tzv. COVID-19). Nedostatok jódu sa tiež podieľa na vzniku rakoviny.

Hmm... je to takmer ako by tento vírus poskytoval dokonalú výhovorku a fungoval ako obetný baránok pre toxické chemikálie a EMF, ktoré nás dlhodobo poškodzujú.

Ak sa vírusy nemôžu prenášať medzidruhovo, na iné telá alebo nemôžu byť „chytené“ zo vzduchu, potom čo sa deje, keď sa zdá, že nejaká osoba „chytila“ chrípku od niekoho iného? To je kľúčová otázka.

Pokiaľ sú vírusy naozaj úplne odlišné od toho, čomu sme boli naučení veriť, ako môžeme vysvetliť zdanlivé vírusové nákazy alebo vírusové infekcie? Sú skutočné? Určite mnoho ľudí zažilo, že ochoreli hneď potom, čo boli blízko iných ľudí, ktorí boli chorí. Pravou otázkou je ako?

Jedna z možných odpovedí je, že terén príjemcu bol oslabený až do bodu infekcie, či už z dôvodu obáv alebo úzkosti, že ochorie (strach oslabuje imunitný systém), mysliac si pritom, že ochorejú (a nevedomky dali tej myšlienke silu), alebo si vytvorili nejaký druh emocionálneho naladenia, alebo frekvenčné zladenie s chorou osobou. Všetko je to o vytvorení frekvenčnej kompatibility. V živote máme všetci silné a slabé chvíle; v tých slabších chvíľach sa stávame náchylnejšími k chorobám. Poklaľ vidíme choroby u iných, alebo nás programujú, že príde „chrípková sezóna“, tak sa tak stane. Podporuje to aj nedostatok slnka – D vitamínu. Tomuto fenoménu sa hovorí „morfo-genetické pole“, spoločný priestor rovnako, alebo podobne zmýšľajúcich ľudí.

Veľký génius Nikola Tesla povedal, že:

„V deň, keď veda začne študovať nehmotné javy, dosiahne v jednom desaťročí väčší pokrok, než vo všetkých predchádzajúcich storočiach svojej existencie.“ Povedal tiež, že: „Ak chcete nájsť tajomstvo vesmíru, premýšľajte v zmysle energie, frekvencie a vibrácií."

Využite tento stav, ako príležitosť pozrieť sa na vírusy iným spôsobom.

Uprostred všetkého toho strachu z koronavírusu by bolo múdre, keby si všetci spomenuli, že máme moc prevziať kontrolu nad svojím zdravím. Môžeme posilniť náš imunitný systém voľbou zdravého pokrmu, dostatkom slnečného svitu (vitamínu D), dostatočným cvičením, dýchaním a primeraným spánkom. Môžeme sa rozhodnúť znížiť, alebo eliminovať expozíciu toxínom, ako je fluorid, chlór, hliník, ortuť a bezdrôtové žiarenie EMF. Môžeme doplniť prostriedky, ktoré posilňujú našu imunitu – ako je vitamín C, antioxidanty, jód a kyslík – a prírodné liečivá, ako je extrakt z olivových listov, liečivé huby, oreganový olej, konopné preparáty.

Z AMA (Americká lekárska asociácia) encyklopédie chorôb, publikovanej v roku 1989, na strane 1051, sa uvádza, že koronavírus spôsobuje bežné nachladnutie.

Životnou zásadou je, že znalosti zmenšujú strach. Čo keď je tu tou pravou príčinou vykorisťovania masová nevedomosť ohľadom skutočnej povahy vírusu? Čo keď neexistuje nič také ako smrtiaci vírus? Čo keď tým skutočným vírusom je strach samotný - strach z vírusu, strach z neznámeho a strach zo smrti? Tí, čo riadia svet, sú majstrovskými manipulátormi, ktorí dôverne rozumejú tomu, ako využívať ľudskú psychológiu. Teraz je čas na to, aby sa do toho ľudia pustili a spochybnili všetko, čo si mysleli, že vedeli. Je to príležitosť získať novú úroveň chápania, porozumenie a poznanie – aby sme mohli zostať slobodní.

Konieckoncov, nemôžeme byť slobodní, ak aj naďalej zostaneme nevedomými, inak bude naša nevedomosť naďalej využívaná v prospech manipulátorov.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.