image

Predpíšte aspirín. Pomôže to ? Nepomôže.
Pomôže delagil ? Nepomôže.
Pomôže diklofenak? Nepomôže.
Pomôže ultrazvuk? Nie.

Najprv musíte vedieť, čo je v kĺbe. Buď plesne, alebo baktérie. Ak má človek všetky nechty na nohách s hubami, hádajte trikrát, čo má v kĺbe? Tiež huby. Tu nepomôžu žiadne antibiotiká. Pretože lymfatický systém horného segmentu sa zachová nezmenený tak, ako je v dolnom segmente, aby neprechádzala nákaza ďalej, inak si huba podmaní všetko. Toto je kordón, toto je hraničná základňa. Nad ňu nikto nepôjde. Ak sa niekto niekde usadil, tak sa tam rozvinie vojna. Vojna medzi bielymi krvinkami a prišelcami.

Prišelcov môže byť 5 typov:

  • vírusy,
  • huby,
  • helminty,
  • prvoky,
  • baktérie.

Najjednoduchšie nežijú v kĺboch, sú to Toxoplazma, Giardia, Apistorchia. Ak sa niečo usadilo v kĺbe, choroba sa prejaví ako bronchitída, artritída, sinusitída, gastritída, konjunktivitída, stomatitída, nefritída a tak ďalej. Niekto tam žije, je tam vojna, infekcia, boj vedúci vždy k víťazstvu, pokiaľ tomu neprekážame my sami so svojim strachom a niekedy aj v spolupráci s lekárom.

Existuje 5 typov infekcií

Aby bolo jasné, čo sa nám deje pri zápale dutín? Máme nejaký hnis v nose. Aký druh hnisu je v nose, odkiaľ pochádza? Nos je diera, žiadny hnis tam byť nemôže. Môže ale prísť hore po „eskalátore“ lymfatického systému. Lenže pôjde svojou vlastnou cestou. Prečo je v nose? Lebo chce ísť von. Môže ísť aj do priedušiek, do vagíny, do čriev. Z hornej časti tela ide do nosa, z pohlavného traktu do nosa nepôjde. Z genitálneho traktu pristane na prvom poschodí kadiaľ ide výťah.

S hnisom a sekrétmi je zbytočné bojovať, s týmto bojovať netreba, to sú očistné procesy. Ak sa prejavia, čo to znamená? Treba vedieť čo je to huba a ako funguje lymfatický systém. Aj keď ste nič nerobili, nechodili po lekároch, ale prešlo všetko samo, čo to znamená? Že je všetko v poriadku, že všetko sa vyliečilo - vyriešil to samoliečiteľský pud nášho organizmu. Je to základný proces nášho bytia.

Máme dobre prispôsobený žalúdok na to, aby sme si pomohli, pokiaľ sa dostaneme do nerovnováhy. Cesnak, alebo feferónky sú vhodné na elimináciu akýchkoľvek nevhodných príznakov. Môžeme zjesť aj viac kusov naraz. Všetky hnačky a zápchy sa razom zastavia. Esenciálny olej z grapefruitu, či čajovníka - všetko funguje úplne rovnako ako samotný produkt. Rastlín môže byť niekoľko druhov. Pomáha samotná rastlina, odvar z rastliny, para z rastliny, esenciálny olej z rastliny, olej z rastliny, listy rastliny, tinktúra rastliny. Akýkoľvek produkt vyrobený z rastliny bude pôsobiť rovnako ako samotná rastlina. Či už si dáte petržlenovú vňať, alebo petržlenovú šťavu, brusnicovú šťavu, alebo samotné brusnice, je to jedno, všetko funguje rovnako. Za podmienky, že je to prírodný produkt. Ovocie obraté nedozreté, ošetrené pesticídmi a šťavy z toho pripravené nemajú žiadny zdravotný prínos naopak, sú záťažou pre organizmus.

Môžete užiť sezamový olej aj samotný sezam je silný antiparazitický prostriedok. Do šalátu pridáte sezamový olej, je veľmi chutný, skúste olej z čierneho sezamu, takže navyše je to veľmi silný prostriedok proti parazitom. Stačí zjesť šalát, paradajky, uhorky, petržlenovú vňať, rascu, kôpor, zeler a pridať sezamový olej, sezamové semienka a dostanete veľmi chutný, antiparazitný šalát.

 

Ak každý deň používate niečo antiparazitárne, antimykotické, tak nebudete mať toľko vírusov, baktérií ani parazity. Len v prijateľných normách, prípadne v minimálnych koncentráciách, aby ste si neublížili.

 

Pozrime sa okolo seba a do svojho vnútra. Náš centrálny nervový systém je taký silný, že dokáže poslať akúkoľvek imunitu na akékoľvek miesto, odhaliť akýkoľvek nedostatok a zastaviť ho. Čo je však na to potrebné? Energia, odhodlanie, to si vyžaduje vedomosti, potrebujete veľkú vieru, to si vyžaduje správny spôsob života, algoritmus, ktorý bude potrebné robiť každý deň. Hovorí sa, že cesnak by sa mal jesť každý deň. Nie každý ho toleruje, takže nahraďte ho chrenom, každý deň. Ak nemôžete chren, tak jedzte reďkovku každý deň.

Nájdite si to, čo znesiete, napríklad niekoľko druhov paprík, bielu, červenú, žltú, nejakú. Pretože huba si všetko podmaní, ak jej budete dávať každý deň cestoviny, na raňajky drožďový chlieb, na obed kondenzované mlieko, na večeru zemiaky.

Videli ste, ako rýchlo sú pokryté zemiaky plesňou? Za tri sekundy.

Skúste reďkovku pokryť plesňou. Niekedy sa to stáva, keď je vo vzduchu veľa spórov. Už ste niekedy videli plesnivý rastlinný olej? Pretože huby tam nemajú čo robiť, sú tam špeciálne látky, ktoré ich blokujú. Len rastliny sú v konfrontácii s hubami, parazitmi, vírusmi, baktériami. Sú tu pre nás. Pretože nie vždy robíme všetko správne, niečo je tiež postavené proti nám, nemôžeme jesť všetko. Ak vieme, že rastlina sa už naladila, môžeme túto rastlinu využiť vo svoj prospech.

Je veľmi dôležité pochopiť, čo huby robia v tele.

  • Oni žijú, jedia, kŕmia sa, pohybujú sa.
  • Čo robíme my? Kŕmime ich, pestujeme a neustále im pridávame každý jeden deň.
  • Buď pijeme kefírovú hubu, potom pijeme šmrncovú kombuchu, potom pijeme cordyceps, potom pijeme pivo, potom od rána do večera jeme drožďový chlieb, popíjame kvas...

Antifungálna potravina

Je to cesnak a cibuľa. Všetko, čo je antiparazitické, je aj protiplesňové. Ihličie, jedľa, borovica, smrek. Tu je pridaná aj všetka miazga. Živica je to, čo tečie, zo smreka von preto, aby to huba nezožrala. Borovica takto prežije, to znamená, že huby ju nezdolajú, tak ako brezu. Preto aj céder žije dlho, všetky ihličnaté druhy. Živica sa môže dať do kompótov, odvarov, môžete ju variť a inhalovať jej paru. Najlepšie je mať sušené mladé ihličie jedle a stačí dať do čaju, nápoje si môžete pripraviť akékoľvek. Živicu možno žuť, pridať do žuvačky.

Všetko, čo má protiplesňový účinok, má takýto účinok aj v olejoch. Píniový olej, je tiež protiplesňový. Čajovník a všetky produkty z čajovníka.

Ak existuje závažná plesňová patológia, potom sa jedna kvapka oleja z čajovníka môže zriediť v 1 lyžičke kyslej smotany a zjesť, pretože sa nerozpúšťa vo vode. Netreba veľa, toto je 1 kvapka, dospelý si môže dať 2 kvapky. Ak to urobíte za sebou 2 mesiace, môžete sa vážne pohádať a súťažiť s hubou. Esenciálny olej je najlepšie rozpustiť v tuku. Môže to byť akýkoľvek druh tuku.

Propolis

Môžete piť propolisovú tinktúru alebo vodný odvar z neho, napariť sa, alebo dať propolis do medu, do džemu, či len tak žuť, jesť medové plásty, stačí si dať kúsok propolisu do úst a nechať ho absorbovať do slín. Nezáleží na tom, ako to tam dostanete. Môžete si z neho pripraviť tinktúru. Ak nechcete tinktúru - urobte si vodnú paru, naparte sa. Ak sa nechcete naparovať, stačí ho žuť ako žuvačku.

Čokoľvek, čo je proti parazitom, je zároveň aj protiplesňové.

Je to aj korenie, všetky druhy, od rasce až po kurkumu.

 

Pleseň nechtov sa dá vyliečiť. Liečba je potrebná zvnútra aj zvonka. Ak sa lieči len vonkajšia časť nechtovej plesne tak je liečba neúčinná. Je to ťažké, treba liečiť aj zvnútra. Ak sa takto komplexne pristupuje k liečbe, potom sa to dá vyliečiť aj do šiestich mesiacov. Lenže musíte pochopiť mechanizmus, plesne nežijú na nechtoch, ale vo vnútri kĺbovej tekutiny. Od kolena po chodidlo je celá lymfa infikovaná plesňou. Zaujímavá je liečba plesní nôh so sódou, ale pritom by ste mali vylúčiť droždie zo svojho jedálnička.

Čo ešte ovplyvňuje huby

Všetko, čo je kyslé, myslí sa tým „biologické“. Sú to ríbezle, egreše, kalina, jaseň, brusnice, rakytník, čučoriedky, černice, čiže všetky kyslé bobule sú protiplesňové ...

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.