image

Podľa zosnulého Borisa Ratnikova, generálmajora FSO (ruská federálna bezpečnostná služba), sa selfie v poslednej dobe stalo veľmi módnym a ľudia sa fotografujú vo všetkých pózach a uhloch... Potom všetko zverejňujú na sociálnych sieťach, zabúdajúc, že fotografický obraz človeka nesie jeho informačnú mapu! Pri použití určitých technológií je možné z fotografie získať podrobné informácie o človeku, o jeho zámeroch a dokonca naňho pôsobiť, pozitívne aj negatívne, na diaľku.

V čase zamestnania Borisa Ratnikova sa na oddeleniach FSO, získavali informácie z fotiek prezidentov západných krajín, NATO vodcov týchto štátov, aby zistili, čo zamýšľajú o novom Rusku, ktoré vzniklo na troskách Sovietskeho zväzu. Preto tiež v sovietskej dobe nebolo dovolené publikovať fotografie vysokých úradníkov tajných služieb, generálnych konštruktérov, vývojárov nových typov zbraní a ďalších dôležitých osôb štátu.

 

V poslednej dobe vďaka vedecko-technickému pokroku sa objavila možnosť vytvoriť virtuálneho dvojníka človeka! Tieto štúdie boli vykonané japonskými vedcami. Podľa ich názoru nie je nutné uchýliť sa k biotechnológiám alebo počítačovým technológiám a vytvoriť tak virtuálneho dvojníka človeka. Postačí bežný mobilný telefón so vstavaným fotoaparátom, on sám dokáže vytvoriť dvojníka človeka! Pri fotografovaní digitálnym fotoaparátom sa parametre tela človeka, jeho tzv. informačná mapa – výška, farba pleti, vlasov, očí, každé materské znamienko či vráska atď. presne odtlačia a prevedú do digitálnej podoby. Každý nasledujúci snímok dopĺňa a pridáva rôzne ďalšie detaily a podrobnosti. Časom sa z takto nazhromaždených snímok v jednom počítači, alebo telefóne prekročí ich kritický počet a informácie o človeku sa stanú dostatočné na vytvorenie počítačového dvojníka fotografovaného človeka – jeho dvojčaťa alebo fantómu!

 

Dnes je v mnohých moderných rodinách digitálne zariadenie alebo telefón s fotoaparátom zábavou číslo jedna, najmä medzi mládežou. Ľudia sa, ako posadnutí, fotia z rôznych uhlov, v rôznych pózach, s oblečením aj bez neho – sú to stovky fotografií denne. Potom tieto fotografie zverejňujú na internete s cieľom sebavyjadrenia, alebo sa pochváliť ostatným akí sú krásni, vtipní, čo dokážu atď. Pri takej rýchlosti realizácie tohto koníčka je potom pomocou čísel vytvorený trojrozmerný model človeka, ktorý presne kopíruje originál. Od tohto okamihu začne duch takého človeka interagovať s duplikátom svojho tela a samotný človek stráca energiu.

 

Za pomoci vašej fotografie môžu na vás tiež druhí pôsobiť a privolávať vám rôzne nepríjemnosti. Niekomu sa nezapáčilo napr. ležiace, polonahé opaľujúce sa dievča, niekomu niečo iné, najmä v krajinách, kde nie je zvykom obnažovať telo. Potom prirodzene táto mentálna negatívna pohnútka, ktorá vznikla pri pohľade na fotografiu, dosiahne svoj originál alebo dvojníka. Potom nechápeme, odkiaľ k nám prichádzajú choroby, pocity, že sme na nás padá únava a potrebujeme si oddýchnuť. Keď u nášho originálu existuje také digitálne dvojča, potom naše vlastné nervové bunky postupne degradujú. Dvojník začína brať energiu zo svojho originálu. Ak boli pri fotografovaní pri origináli myšlienky negatívne, teda bol napojený na nízkofrekvenčný egregor, potom dvojník vstupuje do rezonancie s egregorom zla a začína k sebe priťahovať rôzne nepríjemnosti.

 

Preto máte všetko vo svojich rukách. Pokiaľ chcete byť v bezpečí, premýšľajte o tom, čo robíte. Nedarujte ani neukazujte každému na počkanie svojej fotografie. Temní ľudia na vás tiež môžu zoslať rôzne kliatby či urieknutie. Napr. tak, že fotografiu pochovajú v hrobe čerstvo zosnulej osoby a na človeka z fotografie sa potom hrnú rôzne choroby, nešťastia a ďalšie kliatby. V tomto veku technického pokroku má všetko dve strany, ako minca, aj zhotovenie fotografií. Buďte opatrní! Nevytvárajte si dvojníka. Snažte sa fotografovať len málo, iba keď je to nutné.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.