image

Prekvapivo, takmer všetky naše vážne choroby sú výsledkom nášho pôsobenia našich energetických polí informačných vírusov.

Deformujú našu štruktúru poľa, poskytujú prienik a „spojenie“ upírskych pekelných stvorení a entít, ktoré sa živia našou energiou. Pre úplné uzdravenie z chorôb je potrebné zbaviť sa týchto „nepozvaných hostí“. Ruský liečiteľ a výskumník ezoterického poznania R. Dolya nazýva tieto pekelné stvorenia „esenciami choroby“. Takto opisuje svoju vlastnú skúsenosť s vyhnaním takejto entity vo svojej knihe Cesta cez vnútorné svety vedomia: „Nejako som veľmi ochorel.“

Keďže sa choroba v tele zakorenila, znamená to, že zachytila ​​hlavné energetické toky a parazituje na nich. Treba upokojiť svoju myseľ a naladiť sa na vnútorné ticho. Po chvíli vonkajšie rušenie zmizne. Dať príkaz vedomiu, aby prišlo k podstate choroby. Dlho sa nič nedialo. Potom bolo cítiť pole podstaty vo vnútri aj vo vonkajšom priestore. Toto pole zašlo ďaleko do jemnohmotného sveta a preniklo do jeho rôznych vrstiev. Treba začať skúmať podstatu tohto javu, až sa v jednom štádiu vycíti, že v aure žije celá légia nepozvaných hostí. Môže z toho prísť zle, doslova a do písmena. Doslova: vyhrnula sa nevoľnosť, zatmelo sa v očiach, prerazil sa pot. Roky meditácií a duchovných praktík a negatívnych entít - aspoň desiatky!

Nahnevaný sa rozhodol najskôr vysporiadať s tými najhrubšími a najarogantnejšími monštrami. Zdá sa, že v jeho tele žili už pred narodením a boli zdedené. Na inej priestorovej úrovni mali vnútorné orgány, chápadlá, systémy podpory života a cítili sa jasne normálne. Akási symbióza. Jeho životné energie sú nahromadené v tomto svete a parazitické entity ich vysávajú z iného sveta. Dostal sa do ešte hlbšieho tranzu. Na tejto úrovni bolo možné detailne vykresliť obrázky upírov. Vyzerali ako špirály, blesky, tŕne, pavúky, chobotnice, škvrny hmly, grimasy zlých stvorení atď. Nepochyboval o tom, že každý človek je energetickou potravou pre bytosti jemnohmotného sveta.

Preto sa vyžaduje pracovať v niekoľkých dimenziách naraz: na úrovni ducha, na úrovni administratívneho aparátu entity a priamo s jej fyzickými orgánmi. Sústredil som sa na tú najnepríjemnejšiu entitu. Na vnútornej obrazovke bola vnímaná ako chobotnica, ktorá zvierala stred pupka s početnými chápadlami. Telo entity bolo mimo jeho fyzického tela, asi dvadsať centimetrov. Presunujúc sa do základnej roviny, chytil chobotnicu za hlavu éterickými rukami. Na všetkých poschodiach jeho evolučného rebríčka bolo cítiť, že entita zastavila všetok odpor a bezvládne klesla. Na úrovni vnímania jej fyzických orgánov v paralelnom svete sa vytvoril dojem, že stratili svojho pána a padli. Na úrovni energie v jeho tele zmizli chronické bolesti na pozadí.

Potom zo svojho poľa vybral fantómové zvyšky esencie a poslal ich cez svoje „ja“ do Sveta Predchodcu (Chaosu) na pretavenie. Na úrovni jeho éterického matrixu svojou predstavivosťou zapálil oheň bieleho svetla, ktorým spálil všetky energetické stopy bývalého monštra. Na duchovnej úrovni poďakoval svetu za pozornosť, ktorú mi venoval a nasmeroval uvoľnenú energiu na obnovenie svojho zdravia. V očistených štruktúrach si prejavil anjela zdravia s mentálnym nastavením na obnovu všetkých duchovných, mentálnych a fyzických systémov a orgánov. Vedomie sa vyčistilo, telo sa naplnilo elastickou silou, zlepšila sa nálada, v bruchu sa šírilo blahodarné teplo.

No a takto ste sa zoznámili s konkrétnym príkladom metódy práce s obrazmi choroby a pekelných entít, ktoré R. Dolya používa v liečiteľských praktikách. Sami si môžete vyskúšať niečo podobné pomocou sily vlastného vedomia. Už sa tu spomínalo, ako sa dieťaťu podarilo poraziť onkologickú chorobu pomocou obrázkov. Treba však pamätať aj na to, že aj keď sme sa zbavili pekelných parazitov, môžeme sa s nimi znova a znova stretnúť, ak pre nich neprestaneme byť potravou. Priťahujú ich negatívne emócie a pocity, takže záver si urobte sami.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.