image

V skutočnosti každá choroba predtým, ako sa rozvinie vo fyzickom tele človeka, preniká do jeho jednotlivých energo-informačných polí vo forme informačného poľa a ovplyvňuje zodpovedajúce telá človeka.

Preto sú všetky kampane na distribúciu nových kmeňov vírusov vytvorených v biologických laboratóriách Pentagonu sprevádzané silnou informačnou podporou prostredníctvom popredných svetových médií ovládaných globálnou globokraciou. To bol prípad objavenia sa „vtáčej“ a „prasacej“ chrípky a rovnaký príbeh sa deje so šírením súčasného koronavírusu.

Hlavnou úlohou sociálnych parazitov a ich skorumpovaných najatých hovorcov je paralyzovať vôľu odolávať infekcii a vyvolať paniku u čo najväčšieho počtu ľudí. Pretože alarmisti sú jednou z hlavných „rizikových skupín“ nielen pre infekciu, ale aj pre smrť. Medzitým, aby sme porazili akúkoľvek chorobu, je potrebné bojovať nie s jej príznakmi, ako to robí moderná medicína spolu s modernou farmakológiou, ale s jej príčinou. Zničením energeticko-informačnej zložky vírusu spôsobíme smrť fyzického nosiča aj vírusu a človek sa vráti do zdravého života. Zároveň nesmieme zabúdať, že práve pozitívny prístup, humor a smiech prispievajú k úspešnému vyliečeniu akejkoľvek choroby.

Ako však môžete poraziť energeticko-informačnú zložku vírusu? Ruský liečiteľ a výskumník ezoterických vedomostí R. Dolya navrhuje na tento účel použiť „prácu s obrazmi“. Tu je to, čo o tom píše vo svojej knihe "Cesta cez vnútorné svety vedomia":  "Esencie chorôb sú veľmi inteligentné stvorenia". Žijú na rôznych úrovniach astrálneho sveta. Chiméry sú skutočné, ako ty a ja a majú pud sebazáchovy a rozmnožovania. Keďže sú pre normálne videnie neviditeľné, väčšina ľudí si takú symbiózu ani neuvedomuje. 

V dôsledku prevládajúceho konzervativizmu si mnohí lekári neuvedomujú podstatný obraz sveta. Osobitne treba spomenúť psychiatrov, ktorí akýkoľvek prejav nadzmyslových vlastností vnímajú ako odchýlku od normy. Urobím výhradu, že každý človek priťahuje chiméry na poli života. Všetko sa deje na podvedomej úrovni. Na to však bolo potrebné tvrdo pracovať, ale s tým, ako sa hovorí, nie sú žiadne problémy.

Nie je žiadnym tajomstvom, že zdravotných problémov má každý človek dosť. Jednou z metód práce s chorobou je práca s astrálnymi obrazmi. Pre väčšiu názornosť to popíšeme na konkrétnom príklade z praxe R. Dolya.

Pracoval s pacientmi s rakovinou. Chiméry, ktoré napĺňali a odvádzali pacientovu auru, sa na vnútornej obrazovke objavili ako kvapôčky pazúrov kôrovcov. Pacient bol doslova skokovo zničený. Jediné, čo ho utešovalo, bola jeho túžba žiť a nepoddať sa chorobe. V tomto prípade nebola ani zmienka o nejakej špeciálnej informovanosti. Keď svojho zverenca naučil metódam relaxácie a kontemplácie vnútorného sveta, začal  spolu s ním čistiť jeho vedomie. Na to sa pacient musel úplne sústrediť na energie choroby. Sústrediac sa na svoje pocity, musel nájsť polia chorôb v priestore vedomia a určiť ich hranice.

Takáto práca nie je daná všetkým, ale iba cítiacim ľuďom. Sama o sebe je mimoriadne účinná, pretože vám umožňuje vidieť alebo cítiť chorobu, ako druh inteligentnej formácie energie. Dotyk vedomím na tieto energie je už prvkom liečenia – existuje smer práce tela na jeho obnove. Dotýkanie sa polí choroby vedomím dávalo pacientovi silný pozitívny účinok. Po sedení tvrdo spal dvadsať hodín. Po prebudení sa pacient cítil bdelý a plný energie.   

Samozrejme, na úplné uzdravenie nebude stačiť jeden dotyk vedomia na takéto štruktúry. Lež podvedomie, ktoré identifikovalo vinníka žalostného zdravotného stavu, sa zmobilizuje. Najlepšie je mu však pomôcť silou svojho vedomia. Ako podobnú vedomú prácu s obrazmi choroby uvádza prípad, ktorý čítal v jednej z kníh, 8-ročného chlapca, ktorý sa vyliečil z progresívnej rakoviny mozgu ešte v časoch ZSSR. Liečiteľ, aby zmobilizoval telo k boju s chorobou, navrhol, aby hral takúto „hru“ niekoľko hodín denne – silou fantázie si chorobu vo svojom mozgu predstaviť ako hordy Hitlerových zlých duchov a psychicky spáliť von týchto zlých duchov pomocou striel z „Kaťuše“ formou bombardovania a delostreleckých útokov.

Hlavnou podmienkou boli pravidelné (aspoň 2-3 x denne) hodinové sedenia s týmito obrázkami. Chlapec zobral túto úlohu veľmi vážne a každý deň diskutovali s liečiteľom o „situácii na frontoch“, kde sovietski vojaci nielen odrazili všetky útoky nacistov, ale postupne prešli do protiofenzívy, ktorá sa rozvinula každým dňom viac a viac. Zároveň sa zlepšil aj chlapcov stav. O niekoľko mesiacov neskôr chlapec povedal, že na svojej vnútornej obrazovke videl obraz úplne porazeného a zničeného nepriateľa. Aké bolo prekvapenie lekárov a rodičov, keď testy neodhalili onkológiu a ukázalo sa, že je z choroby úplne vyliečený. Bola to však rakovina, nie nejaký druh koronavírusu.

Teraz sa zamyslite nad tým, prečo vás dennodenne upozorňujú na koronavírusovú chorobu a ako všetky tieto negatívne informácie ovplyvňujú schopnosť vášho tela odolávať chorobám. Teraz však už viete, ako sa to dá poraziť, no aj tak je lepšie si to do svojich energeticko-informačných tiel vôbec nepúšťať. Pravda, v mnohých ľuďoch sú tam už prítomné pekelné parazitické entity. Teraz viete, ako môžu byť odtiaľ vyhnaní. Lenže ak sa neotvoríte Svetlu a dobru, ak budete naďalej vyžarovať zlobu a závisť, nenávisť a pohŕdanie, dôležitosť a chvastúnstvo, strach a skľúčenosť, ako aj iné negatívne pocity a emócie, potom sa parazitické entity určite vrátia, pretože toto je presne ich potravou.

Pokračovanie...

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.