image

V oblasti prevencie akýchkoľvek vírusov, koronavírusov, baktérií, mikróbov...a holistickej nápravy. Ako sa správať a chrániť pred akoukoľvek nákazou, či koronavírusom.

Odkazy: Odkaz 1

Rozvíjajúca nákaza by sa nemala podceňovať. Preto je vhodné, aby si každý urobil poriadok vo svojom dome (najmä v lekárničke), aby tak bol pripravený na každú príležitosť.

Vždy je lepšie prijať preventívne opatrenia skôr, pokiaľ ide o akýkoľvek druh vírusovej infekcie. Týmto spôsobom sa dá vyhnúť nielen rôznym koronavírusovým infekciám, ale aj infekciám inej povahy. Ľudia, ktorí sa dokážu v súčasnosti vyhýbať spoločným návštevám v rodinách, zhlukovať sa v práci, alebo výrazne znížiť svoju expozíciu na verejných miestach, sú vždy lepšie pripravení, ako ušľachtilo zabrániť Chytaniu koróny.“

Zoznam základných skutočností, ktoré treba urobiť

 

Najprv začnite správne jesť (veľa cesnaku, ďumbieru (všeobecne zázvor), kurkumu a kari.  Odporúčame kurkumu pestovanú bez pesticídov, v bio kvalite. Prikloňte sa k horúcim polievkam, kto nie je vege-konzument, tak si pripravujte dusené mäso a vývar, nie bravčové ! Najmä počas večere po zvyšok chrípkovej sezóny. 

 

Vyraďte z jedálnička všetko, čo výrazne oslabuje imunitu a to hlavne sladkosti, sladké nápoje, všetky mliečne výrobky, chlieb, pečivo, nekvalitné červené mäso a chemizované potraviny s pridanými konzervantami, to sú tie, čo dlho stoja v policiach nadnárodných reťazcov.

2. krok - dajte si pozor na chlad (studené - počasie, jedlá, nápoje a zmrzlina), pretože vírus je chladnej povahy a chlad ho výrazne podporuje. Je dobré to vyvážiť ohrievajúcimi produktami, napríklad ďumbier, pohánka.Tiež si treba dávať pozor na stres, fyzické a psychické preťaženie, ponocovanie a na ľudí, čo už sú chorí.

3. krok - pozor na mínusové - negatívne emócie ako je strach a smútok. Blokujú imunitu, ale aj pľúca a hrubé črevo, zatiaľ čo šťastie, radosť a pohoda imunitu podporuje, ako aj pľúca a hrubé črevo. 

Do jedálnička zaraďte kvalitné potraviny, najmä tie na podporu pľúc a hrubého čreva, ako ryžu natural, zeler, petržlen, bielu reďkovku, chren, mladú zelenú cibuľku.

5. krok - použite našu najsilnejšiu zeleninu na imunitu, čiže cesnak alebo medvedí cesnak, ktorý rastie na jar.

6. krok - pridajte si do jedálnička pikantné korenie: kajanské, chilli, čierne korenie, pretože pikantná chuť podporuje hrubé črevo, ničí patogény a nežiadúce mikroorganizmy.

7. krok - zaraďte do jedálnička fermentované potraviny, najmä kvalitnú kyslú kapustu

8. krok - cez deň cmúľajte v ústach klinček, pretože má silné antiseptické a protizápalové účinky

9. krok - do vody alebo nápoja si pridajte škoricu alebo pár kvapiek kvalitného éterického oleja, napr. Tea tree, Grepfruit, Škorica

10. krok - konzumujte silné vývary alebo polievky, do ktorých si možete pridať Kuzu škrob, ktorý výrazne podporuje imunitu. Jeho koreň má takú silu, že dokáže prerásť aj skalu.

11. krok - na podporu imunity konzumujte Mladý jačmeň a na podporu hrubého čreva Chlorellu, ktorá okrem detoxikačných účinkov má aj dezinfekčné, protizápalové, protivírusové a protiplesňové účinky. Prípadne komplexný produkt Activ Detox, ktorý aj dovyživuje organizmus a nápoj s akáciovou vlákninou. Tá je schopná vyliečiť zápaly hrubého čreva a regenerovať ho tak, že uľahčí organizmu vstrebávaniu potrebných živín a tým podporí imunitu.

12. krok - v prípade vyčerpania alebo slabosti môžete popíjať Activ NO dring a Activ Calcium dring, alebo používať Activ Life spray

13. krok - užívanie vyšších dávok vitamínu C, minimálne 2 – 3 g, podporuje imunitný systém a zbraňuje rozmnožovani baktériám a plesniam, respiračných, chrípkových a herpetických vírusov. Pôsobí proti zápalom slizníc tráviaceho traktu, čriev, ústnej dutiny, tkanív, kĺbov a kože.

14. krok - veľmi silný prírodný prípravok kordyceps a nápoj Activ 3, ktorý obsahuje tri druhy medicinálnych húb – cordyceps, shitakee a reishi a prispieva k lepšej obranyschopnosti organizmu pred baktériami, vírusmi, plesňami a mikróbmi. Priaznivo pôsobí proti zápalovým procesom, pri akné, podporuje dýchacie a močové cesty a pôsobí proti črevnej infekcii.

16. krok - jedným z najsilnejších prírodných antibiotík je koloidné striebro 20 ppm vo forme spreja v nano kvalite a stabilizovanej forme, ktoré zaberá na 650 vírusov a baktérií. Treba ho však použiť vtedy, keď cítite, že začínate byť chorý. Pri zvýšenej teplote treba viackrát dávkovať na sliznice úst, nosa a intimných častí.

 

Takže tu máte 15 krokov, ktoré Vám v komplexnosti vedia zabezpečiť, že Koronavírus bude na Vás krátky. Stačí si vybrať len pár krokov, ale prvé štyri sú základné a najdôležitejšie, ktoré treba určite dodržiavať. A Koloidné striebro je dobré mať doma ako zlatú rezervu.

 

Tu je prírodné liečivo, ktoré účinne zasahuje na vírusy a hlavne na koronavírus :

Ráno dáme do porcelánovej nádoby, napr. čajníka, alebo nejakého krčahu nie zo skla, nie z iného materiálu, jeden strúčik olúpaného cesnaku, ktorý sa má priečne prekrojiť, nie pozdĺžne. Zalejeme 2-3 dl vody, ktorá má mať izbovú teplotu, zakryjeme a necháme lúhovať do večera.

Večer pred spaním, tzn. ak chodíme spať o 22.00 hod., vypijeme asi 2-3 dl tejto vyluhovanej vody. Výluh by mal byť vypitý po poslednom jedle asi 2 - 3 hodiny. To znamená, že večera by mala byť okolo 19,00 hod. Podľa toho, čo jeme, ak vyprážané mäso, tak aj 4 hodiny...Z výluhu sa vymočený cesnak odstráni, nepije a neje sa. To je preto, aby bolo v čreve strávené a odvar účinkoval v noci a ráno sa organizmus vyprázdnil a zároveň očistil.

Ďalšie ráno si pripravíme nový taký istý výluh s takým istým množstvom...večer vypijeme a opakujem to celý mesiac.

Odporúčané produkty

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.