image

Vyvarujte sa studených potravín z chladničky, najmä jogurtov a studených nápojov. Energeticky ochladzujú a tým znižujú imunitu.

Ako zmeníte studený nápoj na priaznivý - pridajte do neho iba trochu vriacej vody, na rýchle zahriatie. Zmrzlina je prísne zakázaná ! Všetku zeleninu varte pomaly a viac domäkka ako obvykle. Najlepšie je stať sa na určité obdobie vegánom, ak je to možné; inak by sa všetko živočíšne mäso malo veľmi dobre a dlho variť a jesť iba občas. To znamená, že teraz treba vylúčiť opekané, grilované, či vyprážané čokoľvek !!!

Pite chrípkový čaj, najmä v chladnom období (základnými ingredienciami sú ďumbier-zázvor, kajenské korenie, citrón a med, ale nezahrievajte citrón ani med - pridajte ich po uvarení.) Pite tiež veľa teplých tekutín, najmä bylinkových čajov, ktoré sú dekongestanty-odľahčujúce, napríklad konopný a expektoranty-pomáhajú dobre si odkašľať. Napríklad zo sladkého drievka, prieduškový Pulmoran, bylinné čaje, ktoré majú antimikrobiálne a imunostimulačné vlastnosti, sú dôležité, ak sú prítomné príznaky vírusovej infekcie. Napríklad ivan čaj, šalvia, exinacea, lipa, cibuľa, cesnak..

Pravidelne doplňujte zníženú črevnú flóru kvalitnými probiotikami; Nápojové a potravinové formy, napr. Biomilk prášok, sú oveľa lepšie ako nutraceutiká (napr. kapsuly). Pre tých, ktorí majú alergiu na laktózu a / alebo kazeínové alergie, získajte trochu kokosového, kešu alebo mandľového jogurtu alebo kefíru (nechajte ich pred jedlom najskôr zahriať). 

Nezabudnite sa držať ďalej od potravín a nápojov, ktoré produkujú hlien. Vyhnite sa najmä mliečnym výrobkom (najmä syru, mlieku a zmrzline). Vyvarujte sa tiež pšenice, bieleho cukru, červeného mäsa, vajec, sóje, alkoholu, umelo sladených sód, všeobecne dezertov atď. Ide o vynikajúci čas na minimalizovanie príjmu spracovaných potravín, balených potravín, konzervovaných potravín, mrazených potravín a najmä nezdravých potravín. Jedlo a rýchle občerstvenie v supermarketoch by sa mali obmedziť; čerstvé produkty, celé zrná, organické prísady, prirodzený tuk, maslo ghí, vyhýbať sa škodlivým umelým tukom ako je Flora, Veto atď. Čím je vzdialenosť od farmy k stolu kratšia, tým lepšie.

Ak sa jedlám v reštaurácii nedá vyhnúť, dajte si pozor, aby ste si v ponuke objednali iba čo najviac uvarené suroviny. Surové potraviny a mliečne výrobky sú dosť vystavené environmentálnym patogénom a sú veľmi náchylné na zlé zaobchádzanie v kuchyni a iné druhy kontaminácie. Nejedzte, pokiaľ nemusíte, jedzte len keď ste hladní. Používajte ekologické, čerstvé, miestne pestované plodiny a to, čo je v sezóne VO VAŠEJ VLASTNEJ KUCHYNI. Nekonzumujte cudzokrajné zeleniny a ovocie. Majú opačnú polaritu, nie sú priaznivé pre našu energetiku. Oslabujú a toxikujú organizmus.

Pamätajte: „Liečba je v kuchyni.“

Začnite s prechodom vašej stravy z okysľujúcich potravín na alkalizujúce potraviny, aby ste prešli na cca. 75% zásadité a 25% kyslé. Obzvlášť znížte potraviny, nápoje a nutraceutiká, ako sú minerálne doplnky s príliš vysokým obsahom železa.

Pravidelné cvičenie a strečing, rýchla chôdza, jóga a pilates, Tai chi a Qigong sú skvelé. Získajte čo najviac expozície slnečného žiarenia na výrobu prírodného vitamínu D. (Slnečné svetlo je považované za najlepší dezinfekčný prostriedok, jemu sa koronavírus nepáči). 20 až 30 minútová prechádzka v prírode je najlepším spôsobom, ako vyčistiť celý lymfatický systém. Nechoďte na prechádzku vonku vtedy, keď je obloha silne chemtrailovaná, budete cítiť zdravotné následky.

Dýchací systém musí byť čistý a voľný, vtedy je silný a účinný, pretože tento vírus sa zameriava na sliznice v pľúcach a dutinách. Nenoste žiadnu prikrývku úst a nosa ! Naše sliznice sú schopné zlikvidovať akúkoľvek kontamináciu, ale len za predpokladu, že im to umožníte bez zakrývania !!! Počas tejto chrípkovej sezóny inhalujte pravidelne s 1/4 lyžičky morskej soli rozpustenej v destilovanej vode ohriatej na teplotou tela. Správne dýchanie je zvlášť účinné pri aktivácii prirodzenej imunitnej odpovede tela.

Pokúste sa každú noc spať medzi 22:00 a 6:00 hod. Nepoužívajte technológiu v spálni, vrátane smartfónov a televízorov. Odstráňte všetky zdroje svetla, zakryte okná a použite čističku vzduchu.

Zmeňte všetky IT zariadenia v domácnosti z bezdrôtového a WiFi na káblové pripojenie. Aj klávesnice a myši by mali byť pevne zapojené. Ľudia žijúci, alebo pracujúci v prostredí 5G by mali úplne odstrániť všetky WiFi.

Ak je to možné, používajte káblové pevné telefóny, NIE chytré telefóny. K dispozícii sú tiež bezplatné internetové telefónne linky, ktoré sú ľahko prepojiteľné. Vymeňte smartfón za staromódny 4G flip telefón. (Mesto Wu-chan, Čína bola označená za špeciálnu „demonštračnú zónu 5G“ v mesiacoch pred vypuknutím koronavírusu.)

Obstarajte si do domácej lekárničky koloidné striebro alebo doplnky zinku a selénu, kurkumu alebo jej extrakt, vitamín C a vitamín D3. Majte po ruke minerálne doplnky a medicinálne huby, ako kordyceps, reishi a čagu.

Obstarajte si niektoré mikrobiálne éterické oleje (najmä oleje z Oregana, bazalky, tymiánu, mäty piepornej, eukalyptu, kadidlovníka...) najlepšie v terapeutickej kvalite, napr. od spoločnosti BEWIT. Používajte ich s rozprašovačom, alebo difúzerom na rozptýlenie najmä do spálne pred spaním.

Do vašej lekárničky si pridajte ešte extrakt z grapefruitového jadierka v tekutej forme na všetky druhy liečivých aplikácií a aplikácií starostlivosti o telo.  

Nevyhnutý je aj dostatok jódu proti akýmkoľvek vírusom. Na rýchle potlačenie akýchkoľvek bakteriálnych infekcií, ktoré môžu oslabiť imunitu sú vhodné aj homeopatiká.

Majte k dispozícii dobrú zásobu morskej soli na kloktanie, ako aj kamennú, či himalájsku soľ na varenie. Ružová himalájska soľ je obzvlášť vhodná aj na lekárske použitie. 

Starostlivosť o ústa by mala zahŕňať denné škrabanie jazyka ráno a potom ústny kúpeľ s koloidným striebrom. (Podržte 1 polievkovú lyžicu striebornej vody v ústach po dobu 20 až 30 minút po vyčistení zubov. Potom ju vypľujte a ústa vypláchnite vodou. Prípadne môžete 15 až 20 minút prevaľovať 1 polievkovú lyžicu oleja v ústach, napr. sezamový alebo kokosový aspoň raz za týždeň.)

Pre tých, ktorí ochorejú alebo sú naozaj ambiciózni, urobte si klystír. Neexistuje rýchlejší spôsob čistenia a osvieženia pečeňovej detoxikácie. Okrem toho je čistenie / vyprázdňovanie žlčníka / pečene účinným spôsobom, ako odreagovať pečeň, ktorá potom zvyšuje detoxikačné dráhy počas choroby alebo zranenia.

Pre tých, ktorí chronicky prežívajú akúkoľvek formu imunosupresie, je nevyhnutné vykonať kontrolu imunitného systému. Obzvlášť pre tých ľudí, ktorí trpeli niektorou z chronických degeneratívnych chorôb, alebo chorobami tretieho tisícročia, (napr. CFS, EBV, AIDS, Lupus, Lyme, Morgellons, fibromyalgia, reumatoidná artritída a ďalšie autoimunitné poruchy), vykonávanie systematického posilňovania imunitného systému je NUTNÉ. Zatiaľ čo silná imunitná reakcia je najlepšou obranou proti koronavírusu, dokonca aj oslabený imunitný systém môže byť rýchlo posilnený. Napríklad infikovaný koreňový kanál alebo kavitačné miesto sa môže správne napraviť, čím sa odstráni konštantné zaťaženie imunitného systému.

Dôkladne si umývajte ruky najmenej 20 až 30 sekúnd mydlom a dbajte na hygienu prostredia, prirodzene bez preháňania, lebo náš imunitný systém sa oslabuje v príliš sterilnom prostredí !!! Pravidelne dezinfikujte všetky kľučky dverí a kľučky kohútikov, ako aj kľučky dverí vozidla a volant. Na dezinfekciu kontaminovaných povrchov, najmä v kuchyni a kúpeľniach, majte pri ruke etylalkohol a destilovaný biely ocot. Chemikálie sa neodporúčajú, sú toxické aj pre dýchací systém. Predovšetkým sa nedotýkajte rukami očí, uší, nosa keď ste už chorí !

Držte sa ďalej od akýchkoľvek jedincov, ktorí prejavujú akékoľvek príznaky chrípky.

Po zvyšok tejto chrípkovej sezóny sa vyhnite všetkým verejným miestam, ak je to nevyhnuté.

Nejazdite zbytočne. Obzvlášť sa treba vyhnúť lietadlám, vlakom, autobusom, metru a výletným lodiam. Minimálne počas zvyšku tejto chrípkovej sezóny minimalizujte účasť na rodinných stretnutiach, kancelárskych večierkoch, reštauráciách atď.

A nakoniec, v týchto náročných časoch nepodľahnite strachu a žite s odvahou. Verte vo vyššiu moc a vedzte, že všetko sa vždy deje najlepšie, ako môže. Rozjímajte za ochranu seba, svojej rodiny a priateľov a celého ľudstva.

Buďte zdraví !

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.