image

Dokázané v experimente – kyselina jantárová predlžuje život.

V západných krajinách je veľmi populárny liek koenzým Q10. V niektorých pokusoch koenzým Q10 preukázal schopnosť predĺžiť život a predchádzať mnohým chorobám. Je tu ešte niečo iné, čo je zaujímavé; existuje liek, ktorý hrá v tele podobnú úlohu ako koenzým Q10. Je to tiež podobné, ale možno aj efektívnejšie. Cena je asi 10-krát nižšia ako koenzým Q10. Nazýva sa to kyselina jantárová. Možno práve pre takú nízku cenu sa kyselina jantárová nepropaguje na trhu.Kyselina jantárová je prírodná látka – prítomná vo všetkých organizmoch. Má silný liečivý účinok, bez vedľajších účinkov a závislosti.

 

Existujú hlavné dôvody účinku:

 

1. Kyselina jantárová stimuluje produkciu energie v bunkách.

S vekom, okrem iných porúch, bunky tela začínajú strácať schopnosť produkovať energiu. V dôsledku toho má telo nedostatok energie na bežné zabezpečovanie mnohých funkcií a to vedie k chradnutiu organizmu a rýchlemu starnutiu. Zlúčenina, ktorá dodáva energiu, je ATP (adenozíntrifosfát). Kyselina jantárová podporuje produkciu ATP. Výsledkom je, že kyselina jantárová je silným stimulantom tvorby energie, stimulátorom mnohých telesných funkcií a má výnimočnú regeneračnú silu.

 

2. Kyselina jantárová zlepšuje bunkové dýchanie, podporuje vstrebávanie kyslíka bunkami.

Napríklad zvýšenie rýchlosti spotreby kyslíka pečeňovými bunkami s prídavkom kyseliny jantárovej sa zvyšuje 60-krát.

 

3. Kyselina jantárová neutralizuje voľné radikály. Má silné antioxidačné vlastnosti.

Ako už bolo neraz povedané, počas života organizmu vznikajú agresívne formy kyslíka, ktoré okysličujú alebo ničia bunky, spôsobujú ochorenia (rakovina, infarkt a pod.), starnutie a smrť. Kyselina jantárová je schopná účinne neutralizovať voľné radikály.

 

Vo všeobecnosti je účinok kyseliny jantárovej na telo obrovský:

 

- výrazne zlepšuje činnosť väčšiny orgánov: mozog, srdce (zlepšuje jeho výživu a silu), obličky (rozpúšťa kamene), pečeň atď.

- Kyselina jantárová zabraňuje tvorbe nádorov a inhibuje rast už existujúcich.

- posilňuje imunitu.

- Kyselina jantárová stimuluje tvorbu inzulínu a tým znižuje hladinu cukru v krvi, čo je veľmi dôležité pre dlhovekosť.

- normalizuje činnosť nervového systému.

- Kyselina jantárová pôsobí proti stresu.

- Kyselina jantárová zvyšuje účinok iných liekov. To znamená, že jej použitie s inými liekmi zlepšujúcimi zdravie vám umožní dosiahnuť výraznejší účinok.

- Kyselina jantárová inhibuje zápalové procesy (normalizuje obsah histamínu a serotonínu).

- Tiež neutralizuje veľké množstvo jedov (vrátane jedov z fajčenia, alkoholu, drog atď.)

- Kyselina jantárová zvyšuje mikrocirkuláciu v orgánoch a tkanivách.

- Zároveň aktivuje množstvo dôležitých enzýmov atď.

 

Vďaka týmto účinkom kyselina jantárová výrazne predlžuje život, chráni pred mnohými chorobami a niektoré aj lieči. To všetko bolo dokázané v mnohých experimentoch. (Kyselina jantárová zvyšuje prežitie zvierat, keď sú vystavené mnohým, zvyčajne smrteľným faktorom).

V procese evolúcie príroda vyskúšala širokú škálu zlúčenín, aby boli užitočné pre telo a nakoniec sa usadila v kyseline jantárovej. Aj dnes, za nepriaznivých podmienok, každý organizmus výrazne zvyšuje produkciu kyseliny jantárovej, čo mu umožňuje úspešne odolávať škodlivým vplyvom prostredia.Jedným slovom, kyselina jantárová je naozaj skvelý prírodný produkt a nie je náhoda, že poprední vedci Ruska V.N. Anisimov a M.V. Solovjov v knihe „Vývoj konceptov v gerontológii“ medzi niekoľkými prostriedkami, ktoré vážne prispievajú k predlžovaniu života, uvádza: „Ak spomalíme rýchlosť starnutia, potom je možné zvýšiť druhové hranice ľudského života. Moderné predstavy o mechanizmoch geroprotektívneho pôsobenia nízkokalorickej diéty, antidiabetických biguanidov, peptidov epifýzy a melatonínu, niektorých neurotropných liekov a kyseliny jantárovej naznačujú prísľub tohto prístupu.

 

Kyselina jantárová je pre nás skutočným darom. Ide o prirodzenú látku, ktorá je prítomná v tele, ktoré ju produkuje. Keď sa užíva perorálne, nie je návyková a nespôsobuje žiadne zvláštne vedľajšie účinky. Prípravky kyseliny jantárovej sú cenovo priaznivé, predávajú sa v bežných lekárňach v Rusku bez lekárskeho predpisu. Pohodlie používania kyseliny jantárovej spočíva v tom, že jej účinné dávkovanie sa môže zvoliť podľa pohody. Jej použitie v dostatočnej dávke (rôzne tablety obsahujú rôzne množstvá) vedie k príjemnému pocitu tepla v tele, miernemu príjemnému závratu a pod. Dávkovanie je potrebné voliť na priemerný stupeň závažnosti týchto javov.

 

Kyselina jantárová má výrazný antihypoxický, metabolický a antioxidačný účinok. Pri správnom používaní podľa návodu priaznivo pôsobí na činnosť mozgu, dokonale zvláda stres, normalizuje činnosť nervovej sústavy, stimuluje tvorbu inzulínu, bráni vzniku nádorov, pôsobí povzbudzujúco a posilňujúco na imunitný systém, tlmí toxické účinky magnetických vĺn a žiarenia z elektromagnetizmu na organizmus, zlepšuje výmenu energie. Používa sa pri odvykaní od pitia alkoholu a pri ťažkých otravách alkoholom, alebo na ich prevenciu.

 

Kyselina jantárová prináša organizmu nasledujúce výhody:

 

  • Stimuluje kompenzačno-ochranné a adaptačné funkcie.
  • Zlepšuje činnosť mozgu, pečene, srdca.
  • Podporuje vstrebávanie aminokyselín.
  • Má antivírusový účinok.
  • Pomáha rozpúšťať obličkové kamene.
  • Pomáha zmierniť zápal.
  • Pomáha znižovať hladinu cukru v krvi.
  • Má regeneračný účinok na nervový systém.
  • Zvyšuje celkový tonus a fyzický výkon.
  • Podporuje odstraňovanie toxických látok.
  • Pôsobí ako diuretikum (znižuje opuchy).
  • Prispieva k zachovaniu draslíka v tele.
  • Pomáha znižovať zlý cholesterol.
  • Znižuje produkciu histamínu (kontrola alergických reakcií).
  • Aktivuje funkcie tráviaceho systému.
  • Omladzuje a obnovuje pokožku (ako súčasť kozmetiky).

 

Je nástrojom na aktívne používanie pre zlepšenie stavu s asténiou, nedostatkom kyslíka a súvisiacimi bolesťami hlavy, ako aj ochoreniami spôsobenými zmenami súvisiacimi s vekom (zábudlivosť, zvýšená únava). Kyselina jantárová sa užíva aj pri problémoch s pohyblivosťou svalov, cievnych kŕčoch a niektorých poruchách činnosti srdca. Na úpravu hmotnosti, sa často užívajú doplnky stravy na báze kyseliny jantárovej. Zlepšovaním energetického metabolizmu, tráviacej funkcie a odstraňovaním prebytočnej vody z tela v kombinácii so správnou výživou a fyzickou aktivitou prispieva k chudnutiu.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.