image

V pozadí akejkoľvek pandémie vždy existuje dlhý rad domnienok, na ktorých sú založené lekárske správy a následné politické a právne rozhodnutia. Tieto domnienky sú ťažko rozoznateľné, pretože sú bežne vykazované ako fakty.

Odkazy: Odkaz 1

Čo je vírus? Môže sa vírus preniesť zo zvieraťa na človeka? Môže sa preniesť z človeka na človeka? Vedeli ste, že CDC (Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA) pripustilo, že ich milovaný test PCR je v podstate k ničomu, pretože nehovorí, či vírus spôsobuje ochorenie? Tak je pandémia koronavírusu podvod? Kde je vlastne 100% preukázané, že vírusy spôsobujú ochorenie ľudí? Ako do toho zapadajú konkurenčné teórie – teória choroboplodných zárodkov a teórie hostiteľa/teórie terénu? Takže otvorte svoju myseľ a pripravte sa na poznanie.

Mainstreamová západná medicína (alopatia) sa vyvinula vďaka vplyvu Rockefellerovcov, ktorí ju vytvorili, aby pomohla predávať ich liečivá na báze ropy, ktorá sa stala základom pre dnešné lieky Big Pharmy. Rockefellerovci a ďalšie pokrvné línie rodín, centrálneho bankovníctva ovládli školy, lekárske študijné plány a vyradili konkurenciu, ako je homeopatia. Zabezpečili, aby bola alopatia čisto zameraná na farmaceutické prípravky a znemožnili lekárom prístup k riadnym nutričným znalostiam.

Podľa tohto hlavného prúdu vedeckého myslenia sú vírusy entity zložené z fragmentov DNA, alebo RNA (genetický materiál) a obalené proteínovým obalom alebo lipidovou (tukovou) obálkou.Technicky vzaté, nie sú živé a na replikáciu potrebujú bunkového hostiteľa. Sú maličké, oveľa menšie ako baktérie – na rozdiel od baktérií nie sú bunkou, takže nemajú dýchací, obehový alebo nervový systém. Vírus je priamo na hranici živého a neživého.

Existuje však dôležitý alternatívny pohľad na vírus

  • vírusy sú vytvárané telom, aby sa samo čistilo, keď priateľské baktérie už ďalej nemôžu rozkladať všetok odpad
  • všetky vírusy sú priaznivé, sú potrebnými reakciami buniek
  • vírusy sú ako rozpúšťadlo alebo mydlo, vytvorené bunkami, aby pomáhali rozpúšťať a odstraňovať toxíny (rozpúšťadlo je niečo, čo spôsobí, že sa solút vec, ktorá má byť rozpustená premení na roztok [kvapalinu])
  • vírusy sú špecifické pre bunku, ktorá ich vytvorila
  • vírusy sa nemôžu šíriť medzidruhovo
  • vírusy neexistujú mimo tela
  • jediný spôsob, ako sa vírus môže šíriť medzidruhovo, je taký, ak je vytvorený v továrni a aplikovaný injekčne, t.j. extrahovaný, uchovaný v laboratóriu, geneticky pozmenený, upravený, vyzbrojený a potom premenený na vakcíny a biologické zbrane.

Dormantné, čiže neaktívne vírusy a latentné, čiže skryté vírusy môžu v našich telách existovať neustále bez toho, aby spôsobovali ochorenie. Samotná prítomnosť vírusu v organizme vám nehovorí nič o zdraví tohto organizmu. Je celkom možné, že kvôli akejkoľvek toxicite v našom svete (nezdravá strava, plodiny GMO, chlórovaná a fluoridovaná voda, otrávená obloha), musí naše telo vytvoriť rozpúšťadlo, ktoré nám pomôže zbaviť sa toxínov.

Čo keď telo produkuje vírusy v reakcii na toxicitu? Čo keď sú ich zdanlivé šírenie a replikácie spôsobené tým, že telo ich veľa vytvára, aby vyčistili neporiadok? Čo myslíte, mohli by sme existovať bez spôsobu čistenia organizmu? Bez vylučovania, napríklad moču a stolice, či potu?

Sú vírusy pochopené nesprávne?

Francúzsky vedec Antoine Bechamp vykonal experimenty, ktoré ho viedli k objaveniu veľmi malých častíc, ktoré nazýval mikrozýmy a ktoré ostatní nazývali somatídy alebo exozómy. Teoretizoval, že mikróby boli v skutočnosti chemické vedľajšie produkty, mŕtve tkanivo a degeneratívne aspekty nevyváženého stavu tela. Uviedol, že živé entity zvané mikrozýmy (malé enzýmy) vytvárajú baktérie v reakcii na faktory hostiteľa a prostredia.“

Dr. Robert O. Young vo svojom článku Demontáž vírusovej teórie píše:

„VŠETKY vírusy, ako vírus HIV, EBV, CMV, hepatitídy C, vírus západonilskej horúčky, eboly, osýpok, ziky a teraz koronavírus, sú VŠETKY fantómové vírusy – existencia vírusov nebola NIKDY vedecky demonštrovaná a nebola nikdy preukázaná!... Vakcína proti obrne a osýpkam teda neobsahuje vírusy, ale častice tkaniva obličiek mŕtvych opíc alebo ľudských rakovinových buniek.

O „koronavíruse“:

„Nasledujúca mikrofotografia využívajúca pHázovú kontrastnú mikroskopiu ukazuje zdravé červené krvinky, ktoré sú bohaté na kyslík a druhá mikrofotografia ukazuje nezdravé červené krvinky, ktoré sú zbavené kyslíka, čo je indikované chýbajúcim hemoglobínom červených krviniek. Môžete tiež pozorovať degeneráciu bunkových membrán s hrotmi alebo gombíkmi, indikujúcimi „korona efekt“, čo je príznak spôsobený kyslým životným štýlom a otravou radiáciou.

Okysličené červené krvinky. Autor snímku: Robert Young

Korona efekt: neokysličené červené krvinky. Autor snímku: Robert Young

Piezoelektrické opravárske tímy

Vírusy ako entity vytvorené telom, ktoré neškodia a sú navrhnuté na prepravu odpadu. Vírusy ako „piezoelektrický opravárský tím“ s polysacharidovým povlakom na ich prednej časti, ktoré môžu cestovať k poškodenej bunke a uľahčiť glykolýzu (premena cukru na energiu). Inými slovami, dostanú sa k bunke potrebujúcej opravu a dajú jej energiu (cukor) a elektrinu (akýsi druh naštartovania). Podľa tohto pohľadu je obviňovanie vírusu z poškodenia, také isté ako obviňovanie nevinného pomocníka na mieste činu; len preto, že niekto videl zločin a prišiel na pomoc, neznamená, že zločin spôsobil. Situácia je podobná démonizácii cholesterolu, ukazuje sa, že cholesterol je nevyhnutnou živinou a na mieste telesného poškodenia je preto, aby ho opravil a nie z dôvodu, že ho spôsobil. Mimochodom, asi pred 8 rokmi vedci z Berkeley premenili neškodné vírusy na piezoelektrické generátory.

Môžete mať vírus – ale to neznamená, že ste chorí!

Aj keby ste pevne verili v teóriu choroboplodných zárodkov, existujú niektoré závažné problémy so všeobecne prijímanou metódou testovania na vírus. Nazýva sa test PCR (polymerázová reťazová reakcia). Test PCR amplifikuje špecifickú oblasť reťazca DNA (cieľovú DNA). Je to test kvalitatívny, nie kvantitatívny; inými slovami, môže vám oznámiť, či je vírus prítomný, alebo nie, ale nemôže vám oznámiť v akom množstve a nemôže presne posúdiť, či je, alebo nie je prítomnosť tohto vírusu dostatočná na vyvolanie choroby. V tomto prípade je tzv. „choroba“ len formou regenerácie dlhodobo zanedbaného organizmu.

Nebolo nikdy preukázané, že vírusy spôsobujú ochorenie. Testy, ktoré boli vykonané po španielskej chrípke z roku 1918 (epidémia, u ktorej sa ukázalo, že bola spôsobená EMF (elektromagnetickými poľami), čiže elektrifikáciou, spolu s vakcínami), kde chorí ľudia dýchali do úst zdravých ľudí. Zdraví ľudia neochoreli. Rovnako tak choré kone kýchali, kašľali hlien, tekutiny, kvapôčky atď. do vaku, do ktorého bolo pridané kŕmenie a potom bolo toto kŕmenie podané zdravým koňom. Neboli schopné zdravé kone nakaziť!

Vydejte se do králičí nory zvané virus – zpochybňujte úplně všechno

13. novembra 2021  342.49 KB
Vydejte-se-do-kralici-nory-zvane-virus-–-zpochybnujte-uplne-vsechno.pdf

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.